blog kupi zdaj

Preroške sanje niso fantazija - tako si do njih pomagamo sami!


Imate morda kdaj sanje, ki se uresničijo? Ste zaslutili nekaj, kar se je zares zgodilo? V vas spijo darovi in sposobnosti, ki čakajo, da jih prebudite …

Rastlina, ki jo zalivamo in za katero ljubeče skrbimo, se razrašča in razcveti. Prav tako se krepi in razvija vsako drugo področje, v katerega usmerjamo energijo in pozornost.
Predlagamo vam nekaj metod za razvijanje in krepitev jasnovidnosti in preroških sposobnosti v skrivnostnem svetu sanj.

ZNANI TEHNIKI
Za priklic preroških sanj sta na voljo vsaj dve učinkoviti in preizkušeni tehniki. Prva je s kozarcem vode: pred spanjem popijemo polovico tekočine, s pogledom, uprtim v nebo. Pri tem izgovorimo naslednje besede: »V sanjah želim izvedeti odgovor na to vprašanje: (sledi natančno oblikovano vprašanje, ki vas najbolj muči ta hip).« Ko se zjutraj prebudimo, popijemo še preostanek vode z zavestjo, da je to vse, kar moramo storiti, da bi dobili odgovor, ki ga želimo. Pojavil se bo v obliki znamenj že čez dan, ali pa v sanjskih simbolih naslednje noči.
Druga tehnika je še preprostejša. Preden gremo spat, si na list papirja napišemo vprašanje in ga trikrat preberemo na glas, trikrat šepetaje, trikrat pa ga ponovimo v mislih. Na koncu dodamo prošnjo svojemu vodniku, da želimo sanjati odgovor. Listek položimo pod blazino. Z vprašanjem v mislih zaspimo, naš notranji vodnik pa bo skozi zapletene blodnjake delujoče podzavesti priklical na svetlo pravi odgovor.
Tudi tu velja pravilo, naj bo vprašanje čim preprostejše, jasno in natančno določeno. Morda se bo rešitev težave pojavila prek dneva, ali pa že v sanjah. Za obe metodi velja, da vaja dela mojstra. Pogosteje ko ju boste uporabljali, bolj vam bosta služili. Nekaterim uspe že v prvem poskusu, drugi pa morajo vaditi dovolj pogosto, da bi jih razveselili pozitivni rezultati.

KORISTNI NAPOTKI
Najboljši čas za priklic preroških sanj je nekaj dni pred mlajem ali nekaj dni pred polno luno. Posebno pozornost posvetite tudi sanjam, ki jih sanjate v prelomnih obdobjih naravnih ritmov: ob obeh solsticijih in enakonočjih, ko so preroške energije na zlasti visoki ravni.
Predvidevanje gibanja energij v prihodnosti je prav tako odvisno od dejavnosti naše hipofize, žleze, ki napaja možgane in levo oko. Njeno delovanje spodbuja tudi ustrezna prehrana, v katero spadajo sezam, janež, lovor in deloma slive, jajčevci, temne fige ter borovnice. Eterična olja poprove mete, lotosa in perunike še dodatno spodbujajo hipofizo in energijsko središče med obrvmi.
Živali, zelo povezane s tovrstno energijo, so: sova, vrana, nekatere druge ujede, ki dobro vidijo predvsem ponoči, in mačka. Med kristale, ki prispevajo k razvoju jasnovidnosti, pa štejemo safir, indigo turmalin, lapis lazuli, morganit, labradorit, deloma tudi ametist in citrin.

SANJSKA NAMIGA

Za sanjanje je odgovorna spolna čakra, ki leži dva prsta pod popkom, zato preroške sanje prikličejo tudi različna oranžna zelišča in sadeži: ognjič, arnika, mandarine, pomaranče, korenje 

Trpotčev list na čelu in turkiz pod blazino menda učinkovito varujeta pred nočnimi morami. Če vas mučijo, je preprosto metodo vsekakor vredno preizkusiti.