blog kupi zdaj

Astrološka karta Katarine Čas: omejenost presega z bujno domišljijo


Katarina je zračna tehtnica, ki ima dobro kombinacijo zraka in zemlje v svoji karti, kar pomeni, da je praktična in čustveno precej neobremenjena oseba, ki si želi delovati in ustvarjati na najboljši možen način.

Poleg Sonca ima v znamenju tehtnice še Plutona, Marsa in Venero, kar ji daje moč in prijetnost v odnosih in zna delati z ljudmi na poseben način. Zato so ji odnosi pomembni, toda hkrati se uči sodelovati in bivati s tistimi, ki jim lahko popolnoma zaupa. V zračnem znamenju v dvojčkih ima tudi Jupitra, ki ji daje magnetizem in komunikacijo ter uspeh, povezan s tujino in širšim občinstvom.

Njen Merkur je v znamenju praktične device, zato razmišlja drugače, kot od nje pričakujejo. Večkrat preseneti s svojim globljim razumevanjem in analitičnim umom, ki ji pomaga doumeti sistem, v katerega je vpeta prek sodelovanja. Zanimivo je tudi, da se ne odzove zamerljivo in da je sposobna hitro spustiti slabe vtise in energije, ki bi jih drugi želeli vpeti nanjo. Ker ima tudi Luno v znamenju device, ni pretirano romantična, je pa odlična za pomoč drugim in vedno ve, kaj je treba narediti ob težavah, ki jih imajo drugi. Zato je dobra sodelavka in prijateljica, saj čuti dolžnost, da pomaga. Njen odnos z mamo je bil verjetno zaradi tega bolj hladen, tehničen, medtem ko se je z očetom lahko bolj sprostila, pa čeprav lahko samo v domišljiji.

Ljubosumje ji je neznano, čeprav ima v škorpijonovem znamenju severni lunin vozel in Urana, kar pa kaže samo na to, da hitro odreagira, če začuti, da se kje dogajajo manipulacije, pa čeprav mogoče ne razume dobro, kaj se dogaja. To ji je verjetno že večkrat rešilo kožo in postavilo celotno situacijo v novo perspektivo.

Je praktična in usmerjena v materialne rezultate, zato lahko vztraja tudi takrat, ko drugi popustijo. Ima namreč južni lunin vozel v znamenju bika in zraven še črno luno, ki se upira temu, da bi delala kompromise v stvareh, ki so ji pomembne. Ker ima v biku še Kirona, to kaže tudi na to, da je občutljiva za prevare in da sočasno nosi v sebi skrb za preživetje.

S Saturnom v levu ima dober podporni sistem za življenje in predvsem za fizični videz, saj tako za svoje telo kot duha skrbi redno in z zadovoljstvom. Ima tudi bujno domišljijo, ki ji pomaga premagati vse ovire slovenske omejenosti, saj ji Neptun v strelcu ves čas aktivira žar in navdih nad novostmi in nenavadno kreativnostjo.

Kaj ji prinaša prihodnost?

Leto 2020 ji je okrepilo dobro počutje doma in ji dalo nova spoznanja o ljudeh okrog nje. Čutenje se ji je v tem obdobju okrepilo, prav tako si je nabrala kreativne moči za nove projekte, ki bodo kmalu prišli na plan. Do konca leta 2021 bo dosegla nove stvari v karieri in bo precej komunicirala, pisala ter bo uspešna predvsem v tujini in pri medijih.

Odlični datumi: 18. 10. 2020, 21. 11. 2020, 30. 11.–2. 12. 2020, 6.–9. 12. 2020, 23.–26. 12. 2020, 31. 12. 2020, 2. 1.–12. 1. 2021, 31. 1. 2021, 14. 2. 2021, 22. 2. 2021, 3. 8. 2021, 16. 4. 2021

Pazljivo: 28. 10.–6. 11. 2020, 3. 12. 2020