blog kupi zdaj

Vsak odtenek mačjega kožuščka nosi posebno magično moč


Mačka je žival z izjemno pozitivno avro. Dober vpliv te naše kosmate in ostrokremplje prijateljice pa ne objame le njenega lastnika, temveč vse, ki z njo živijo, njen dom in bližnjo okolico.

Kadar pride mačka k nam, se nam stisne k nogi ali skoči v naročje, je nikar ne odženimo. Z nami bo delila svoje astralne moči in čarobnosti, ki jih nosi v sebi.

Imajo pa mačke celo to moč, da iz nas potegnejo grenkobo slabih izkušenj ali spominov, čeprav so stari in v nas globoko zasidrani

Mačke v sebi ne nosijo le zdravilne moči, ampak tudi zaznavajo, kje je obolelo mesto. Na kateri del telesa svojega gospodarja se bo torej ulegla in predla, torej ni naključje.

Če želite izkoristiti magične moči mačk v vsej njihovi veličini, bodite pozorni tudi na njihovo barvo. Vsak odtenek mačjega kožuščka ima namreč svoj pomen.

Črna mačka

Že iz davnine se jo povezuje z okultnim, s čarovnicami, magijo in zaščito. Splošno veljavno je tudi, da imajo črne mačke največjo sposobnost vsrkavanja in s tem odstranjevanja negativne energije. Njihova prisotnost v dom prinaša modrost in sposobnost poštenega razsojanja.

črna mačka
Črne mačke imajo največjo sposobnost vsrkavanja in s tem odstranjevanja negativne energije.
profimedia

Rdeča mačka

Te mačke so povezane z moško energijo in močjo sonca ter energijo jang. Prav rdeče mačke so najmočnejše v privlačevanju denarja in bogastva vseh vrst.

Modra ali siva mačka

Njihova pozitivna energija pomaga v vzdrževanju harmoničnih odnosov, sreče, miru in čustvene stabilnosti.

Bela mačka

Muca v tej barvi najbolj zmanjšuje stres. Čarodejem pa bela mačka v kombinaciji z luno služi za posebne magične obrede. Prav ta mačka je tista, ki v dom, kjer prebiva, vnaša največ energij za dobro počutje in zdravje.

Dvobarvne malčke (denimo siamske)

Svojim sostanovalcem prinašajo dolgoživost, uspeh in energijo jang ter so nepogrešljive v izvajanju solarne magije.

mačka
Tribarvne muce bodo zlo odgnale daleč od doma.
Profimedia

Tribarvne mačke (calico)

Dom ščitijo od vsakršnega zla in slabih energij ter vanj vabijo napredek in srečo.

Tigrasta mačka (tabby)

Za vse, ki si želijo v svoje življenje privabiti srečo, veselje in živahnost, je tigrasta mucka idealen izbor. Privlači vibracije, ki odbijajo stresne situacije in prenašajo dobro življenje na ljudi, ki živijo z njimi.

Zanimivosti

Mačke so kanal, skozi katerega se pretaka kozmična energija – ki jo one nato dobrohotno delijo v domu in družinskim članom, ki z njo živijo. 

V dom, kjer živi mačka, zli duh nikoli ne bo vstopil.

Vse mačke so predane zaščitnice doma, v katerem živijo.

Če vas je strah zavisti, nevoščljivosti, urokov ali česarkoli podobnega, božajte svojo mačko z obema rokama, nežno se poigrajte z njeno levo šapo in jo gladite do konca repa.