blog kupi zdaj

Po teh znakih prepoznate osebo, ki vas na skrivaj ljubi


Se sprašujete, ali je zaljubljen v vas ali ne? Poglejte, kako se obnašajo astrološka znamenja, ko jim ljubezen potrka na vrata, in vse vam bo jasno.

Oven

Zaljubljeni Oven spremlja s pogledom vsak vaš gib. Za vami obrača glavo in lovi vaš pogled. Glas se mu dvigne za oktavo, glasno se smeje in izkoristi vsako priložnost, da se vas dotakne ali vas objame.

 ♦

Bik

Zvok vašega glasu noro vznemirja zaljubljenega Bika, zato med pogovorom večkrat izgublja rdečo nit, kar skuša zakriti s pokašljevanjem. Če je le mogoče, se vas dotika, drugim moškim pa na vse mogoče načine sporoča, naj se držijo čim bolj stran od vas.

Dvojčka

Zgovorni Dvojček skuša stopiti v stik z vami tudi, kadar za to nima razlogov. Vedno si bo izmislil kakšno temo, o kateri bo lahko na veliko govoril. Če opazite, da med pogovorom krči roke ali da kakšne besede izgovarja prehitro, to pomeni, da ga vaša bližina vznemirja oziroma da ste mu všeč.

Rak

Kadar je Rak zaljubljen, se na njegovem obrazu pojavi rdečica. Ko vas vidi, mu vročina butne v glavo in povzroči rdeče kroge na njegovem obrazu. Če poleg tega še težko diha, je to jasen pokazatelj, da je 'padel' na vas.

Njegovo obnašanje razkriva, kaj čuti do vas.

Lev

Zaljubljenemu Levu se poviša srčni utrip, po hrbtu pa mu začne teči hladen znoj. Do dame, ki je osvojila njegovo srce, se obnaša kot pravi kavalir, saj želi ustvariti čim boljši vtis. Na vse mogoče načine se trudi, da bi postala njegova.

Devica

Ko moškega, rojenega v znamenju Device zadane Amorjeva puščica, najprej izgubi apetit. Ob pogledu na vas mu tako vibrira trebuh, da se počuti, kot da je pogoltnil vrečo metuljev. V vsem vam skuša ustreči, ponuja vam prevoz, pomoč pri nakupih, sprehajanju psa …

Tehtnica

Ko se zaljubi, se počuti izpolnjenega. Da bi očaral izbranko, začne posebej pozorno skrbeti za svoj fizični videz. Prav tako se začne zanimati za stvari, ki jih ima ona rada. Vse samo zato, da bi se ji lahko čim bolj približal.

Škorpijon

Njegov čustveni svet deluje tako, da nikoli ne more biti jezen na vas več kot dve uri, saj ga to preveč boli. Če se vam torej želi na vsak način opravičiti, ali pa takoj sprejme vaše opravičilo, to pomeni, da mu je resnično veliko do vas in vaših občutkov.

Strelec

Ko se Strelec zaljubi, se počuti močnega in poskočnega, živi v sedmih nebesih, za ljubljeno osebo pa je pripravljen storiti domala vse. Je zelo pozoren – odpira vam vrata, pripravlja večerjo in gre z vami celo tja, kamor si ne želi. Vse samo zato, da bi vas osrečil.

Kozorog

Ko ga zadenejo ljubezenska čustva, Kozorog ostane hladen in jih zanika. A tako je videti samo navzven, v notranjih globinah pa ga grabi panika in strah pred tem, da bi se prepustil drugi osebo. Čeprav je zelo zaseden, odloži svoje obveznosti (celo poslovne), da bi se videl z vami. To je jasen znak, da se je zaljubil, kajti Kozorog svoj dragoceni čas daruje samo osebam, ki mu zelo veliko pomenijo.

12 astroloških znamenj, 12 različnih ljubezenskih odzivov

Vodnar

Hitro se zaljubi, a ga tudi hitro mine, zlasti če se ne strinjate z njim v vsem. Kljub temu ima tudi Vodnar močna čustva in če bo namesto zabave s prijatelji raje izbral romantično noč z vami, to pomeni, da je do ušes zaljubljen v vas. Vodnar namreč zelo ceni svojo svobodo in družabno življenje.

Ribi

Temu znaku je tako rekoč prirojeno, da je zaljubljen in da to pokaže celemu svetu. Obsipal vas s pozornostmi ter vas včasih kar dušil iz strahu, da vas ne izgubi. Ko se zaljubi, vas čuva kot punčico svojega očesa. Vedno, ko boste kam šli (lahko tudi samo do trgovine), vas bo klical, ali je z vami vse v redu.

Zaljubljeni Strelec se počuti močnega in poskočnega
zaljubljenca
Profimedia