blog kupi zdaj

Čarobni trik za pomladitev - ruski znanstvenik prisega na fotoodsev


Znanstvenik Eduard Vituk, strokovnjak na področju psihološke rehabilitacije, je v svoji knjigi Pomlajevanje organizma – Ključi mladosti objavil zanimivo informacijo, ki jo velja preizkusiti.

Glavna lastnost našega genetskega spomina je zapis oziroma arhiv našega celotnega življenja: od tega, kakšni smo bili v otroštvu, kako smo bili videti v mladosti, kakšni smo postali v zrelih letih, do tega, kako smo videti in kakšno je naše zdravje danes. Celice pomnijo vse fizične kopije našega organizma, od rojstva pa vse do današnjih dni.

Če je denimo človek bolan, star in nemočen, njegova DNK poseduje tudi kopijo vašega organizma, ko je bil zdrav in mlad. Organizmu je treba samo povrniti to informacijo, ga spomniti na to. Pri tem vam bo pomagala vaša osebna fotografija. Kako izvesti to preprosto metodo?

Potrebujete samo navaden steklen, čist kozarec ali bokal ter svojo fotografijo iz mladih dni. Na fotografiji morate biti samo vi. Zaželeno je, da na njej niste starejši od 25 let. Najbolje je, da ste čim mlajši. Svojo fotografijo iz mladosti z lepilnim trakom prilepite na stekleni kozarec tako, da bo sprednja stran slike na zunanjem delu steklene čaše in bo torej obrnjena proti notranjosti. Na drugo stran kozarca, nasproti slike, zalepite z lepilnim trakom košček aluminijaste folije. Nato kozarec napolnite z vodo. Voda bo nosilec, na katerega bo vaša fotografija »prepisala« svoj fotoodsev. Da, ta tekočina vsebuje edinstvene podatke o vas, in sicer zaradi fenomena spomina. Ste že kdaj slišali, da se voda spominja. To pomeni, da lahko sprejme vase informacijo, si jo zapomni in prenese kakršnokoli informacijo v obliki elektromagnetnih valov.  

Fenomen spomina omogoča vodi, da čuva in deli z okolico podatke, ki jih nosijo svetloba, misel, glasba, molitev in navadna beseda. Celo medsebojna komunikacija ljudi deluje na te strukture. Znanstveniki so dokazali, da je skozi vodo mogoče vplivati na človeški organizem. Voda spominja na nov informacijski disk, na katerega lahko posnamete karkoli. Zato je najbolje uporabljati čisto filtrirano vodo. Vode izpod pipe ali prekuhane vode ne smete uporabljati. Lahko pa uporabite ustekleničeno negazirano vodo iz trgovine. Najbolje pa je, da uporabite vodo iz izvira ali vodnjaka.

V steklen kozarec nalijte toliko vode, da bo količina tekočine nad robom fotografije. Ko je voda v kozarcu, se začne proces aktivacije. Informacija, ki prihaja od vaše slike, pride do aluminijaste folije, ki deluje po principu satelita, kar pomeni, da sprejema in fokusira. Takšen prenos informacije traja 12 ur. Če ste vodo nalili v večernih urah, jo zjutraj že lahko pijete. Obsega kozarca vam ni treba izbirati na podlagi velikosti fotografije, temveč na podlagi količine vode, ki jo boste spili čez dan.

Fotoeliksir lahko pijete ves dan, kadar vam najbolj ustreza. Pijte jo z manjšimi požirki, kolikor je želite, saj meja glede izpite tekočine ni. Ta voda bo prenesla vašim celicam informacijo o vašem mladostnem videzu in zdravju. Dlje, kot to počnete, močneje se ta informacija zabeleži v vašem celičnem spominu. Z aktivirano vodo se lahko tudi umivate in jo dodajate vodi, v kateri se kopate. Nekaj kapljic fotoeliksirja lahko ženske dodate v svojo kreme in tudi na ta način prinesete celicam informacijo o svojem mladostnem videzu. Vodo hranite na suhem mestu, daleč od sončne svetlobe in kuhinjskih aparatov, nikakor pa je ne smete dati v hladilnik.