blog kupi zdaj

Pevca skupine Motley Crue obiskala mrtva hčerkica


Hčerko znanega pevca so pripeljali v bolnišnico zaradi vnetja slepiča, a so ji zdravniki odkrili smrtonosni tumor. Po nekaj mesecih je izmučena od kemoterapij umrla.

Pevca heavy metal skupine Motley Crue Vincea Neila (60) je leta 1995 močno prizadela smrt štiriletne hčerke Skylar. Bolečino je kar dve leti utapljal v alkoholu in pomirjevalih, ki so naredila svoje.

2
V zadnjih trenutkih življenja je bil Vince ves čas ob svoji hčerki.
Profimedia

Skylar so pripeljali v bolnišnico zaradi vnetja slepiča, a so zdravniki odkrili tumor, zaradi katerega je po nekaj mesecih neuspešnih kemoterapij umrla. »Ko je Skylar zbolela, sva bila z ženo že ločena. Po pogrebu sem kar goltal tablete in se nalival z alkoholom, za vse mi je bilo vseeno - za bend, prijatelje, družino … Na ta način sem se želel ubiti, da bi lahko bil s hčerko. Vedno sem imel ob sebi njeno odejico, ki je dišala po njej, z njo sem tudi spal.

1
Vince Neil se je težko sprijaznil z življenjem brez hčerke.
Profimedia

Ponoči ga je obiskala

Neke noči, ko sem že legel v posteljo z njeno odejico in s svojimi demoni, ki so me nagovarjali, naj umrem, sem v snu začutil blago premikanje odejice. Prebudil sem se, v sobi je bila mrtva tišina. Vrata so bila odprta, bil sem prestrašen, nisem vedel, kaj se dogaja. Nenadoma se je pred mano pojavila ona. Gledala me je naravnost v oči. Nisem mogel verjeti. Rekla je samo: »Zdravo, očka!« Vem samo, da nisem sanjal, da se je dogajalo v resnici. Nosila je belo oblekico in copate v obliki male sirene. Odpravila se je iz moje spalnice ter me povabila, naj ji sledim. Šel sem za njo, ustavila se je v dnevni sobi, kjer je legla na tla in začela risati po svoji pobarvanki. Smejala se je, ker se ji je kitka obarvala rdeče. Skupaj sva se igrala polovico noči, nato me je zapustila, rekoč, da mora iti,« se spominja Vince.

4
Po hčerkini smrti se dolgo ni pobral.
Profimedia

Očka, ne bo me več k tebi

Tistega dne glasbenik prvič po dveh letih ni posegel po zdravilih ter alkoholu, Skylar pa je še dva tedna prihajala k njemu vsako noč. Ob zadnjem srečanju sta iz papirja izrezala cvetlice ter jih nalepila na njeno oblekico,« pravi glasbenik. »Vonjal sem lepilo, zato ni bilo razloga, da bi pomislil na to, da sanjam. Nehal sem piti in se drogirati, spoznal sem, da imam nenadoma povsem drugačen pogled na življenje. Zadnji večer mi je rekla: »Očka, ne bom več mogla prihajati k tebi.« Vprašal sem, zakaj. »Šola. Ko zaključim z učenjem, se ponovno vrnem,« je odgovorila. S temi besedami je izginila. Bil sem žalosten, a sem razumel, da po smrti obstajajo druge stvari, ki se jih moramo naučiti. Ona je odšla po znanje, ki ga sam še dolgo ne bom dobil.« V tistem je Vince dojel, da mora nadaljevati s svojim življenjem, brez alkohola in tablet.

5
Mötley Crüe so bili v osedmesetih ena najbolj priljubljenih rock skupin.
Profimedia

Pustila mu je darilce

»Nekega dne, ko sem vstopil v domačo garderobo, sem na polici uzrl belo oblekico z malimi papirnatimi cvetlicami. Za vse, kar sem doživel, vključno s tem, da so mi hčerkini posmrtni obiski rešili življenje, nisem potreboval nobenih dokazov. Toda ta dogodek je bil dokaz za to, da je bilo vse resnično. Prepričan sem, da mi je oblekico pustila moja Skylar. Od takrat je minilo že veliko let, a vem, da jo bom ponovno videl in želim, da bo ponosna name,« pravi Vince Neil.

6
Umrla je pri komaj 4 letih.
Profimedia
 

Vince je svoji hčerkici Skylar posvetil pesem, odkrito pa je spregovoril tudi o njenih obiskih po smrti.