blog kupi zdaj

To o slavnem vedeževalcu Dannyju pripoveduje njegova rojstna karta


Ognjeviti strelec po horoskopu in rak v ascendentu je Danny razdvojen med vodo in ognjem v sebi, kar se zgodi, če ne prisluhne svojim zračnim energijam, ki predstavljajo um in trezno glavo ter prevladujejo v njegovi astrološki karti.

Zaradi ascendenta v raku je njegova Luna v dvojčkih v 11. hiši, področju stika z ljudmi, toliko bolj vplivna in privlačna za množice. Ker ji družbo dela še črna, uporniška luna Lilith, je Danny še toliko bolj privlačen za javnost.

Ima veliko moč misli, kar kaže Pluton, planet najglobljih energijskih sfer in transformacije ter magije v devici v tretji hiši, kar pa pomeni tudi, da je lahko na trenutke ali obdobje preveč črnogled. Protiutež mu držijo Jupiter in Uran, povezana s Plutonom, vendar že v znamenju tehtnice. Oba planeta mu dodajata inteligenco in jasnočutnost ter genialne ideje, lahko pa delujeta tudi v slabo – Jupiter mu daje občutek najpametnejšega človeka, Uran pa okrepi nestrpnost v mislih in besedah. Na celoten paket sta pripeta še južni vozel in Mars v tehtnici, vendar že v njegovi četrti hiši, hiši temeljev življenja, kar kaže na to, da mora s svojo voljo razrešiti svoja bremena preteklost ter pri tem upoštevati harmonijo vseh vpletenih.

Subtilnost, idealizem in željo po boljšem svetu mu daje Neptun v peti hiši v znamenju škorpijona, ki okrepi globino notranje intuicije in mu daje občutek, kako delati z ljudmi, a hkrati tudi začuti in sprejema neposredne reakcije in karmo svojih dejanj.

Samozavest in občutek moči ter dobrega počutja mu dajeta še Sonce in Merkur v peti hiši, področju sreče in kreativnosti, v znamenju strelca, ki se zna hitro sprostiti in dobro zabavati.

Zanimivo pa je, da ima v šesti hiši, hiši služenja svetu, Venero in točko sreče, spet žensko energijo, tokrat v znamenju kozoroga, kar kaže na to, da je v svojem poslanstvu privlačen ženskam kot strankam in tistim v občinstvu. Zaradi vpliva kozoroga je v odnosih deloma tradicionalen in materialističen, ker pa ima partnerstvo deloma tudi v vodnarjevi hiši, je v odnosih lahko zelo svoboden in nepredvidljiv.

Kariero dela s svojim severnim luninim vozlom, kar je še en ključ magnetizma za javnost in bolj ko je samosvoj, bolje mu gre, saj je v znamenju trmastega in vztrajnega ovna. Pri tem ga podpira ali pa mogoče celo zavira Kiron v ribah, ki kaže na njegovo občutljivost za filozofijo življenja, ki mora biti brezhibna in v podporo človeštva, če želi dobro počutje. V deseti hiši, področju usode in kariere, ima tudi Saturn, ki mu dolgoročno daje smiselno podporo, a hkrati tudi karmično zavoro, da se mora skozi svoje delo in življenje graditi, izpopolnjevati in trdo delati.

Kako mu jo je zagodlo leto 2020?

Ker je 2020 lunino leto in je Luna vladarica znamenja raka, se je Danny nekako prek vseh dogodkov znova rodil. Okrepili sta se mu življenjska moč in želja po življenju. Leto 2021 ga bo vodilo v večjo skrb za svoje zdravje, saj bo imel poudarjeno kozorogovo hišo, ki je na področju službe in zdravja, ter bo moral okrepiti svojo povezavo s partnerko ali svojo življenjsko energijo. Saturn ga bo do konca leta 2023 vodil skozi prenovo odnosov, regeneracijo telesa in tudi lastne filozofije.

Odlični datumi: 3., 4. 11. 2020, 18. 11. 2020, 27., 28. 11. 2020, 2. 12. 2020, 19.–25. 12. 2020, 31. 1. 2020, 17. 2. 2021, 6.–15. 3. 2021, 21. 3. 2021.

Pazljivo: 24.–28. 10. 2020, 15. 11.–14. 12. 2020, 2.–6. 2. 2021