blog kupi zdaj

Preverjeno deluje: tako k sebi privabite denar!


Če je vaša trenutna motivacija torej denar, se morda sprašujete: si ga res lahko manifestiram? Lahko, vendar je prav privlačevanje denarja precej drugačno od manifestacij drugih dobrin ali odnosov.

Obstaja namreč kar nekaj stvari, ki vam uspešen priklic lahko preprečijo. Najpogostejši razlog, zakaj je denar težko priklicati, je naš odnos do njega.
Večini predstavlja izvor skrbi, tesnobne misli pa vam lahko prikličejo le nadaljnje pomanjkanje financ. Ko do denarja dobimo pozitiven odnos, lahko krenemo naprej.

1. KORAK
Sami pri sebi do potankosti razjasnite, za kaj potrebujete denar. Veliko ljudi si denar le želi, a ne vedo, za kaj bi ga porabili. Zapišite si vse stvari, za katere denar potrebujete. Samo misliti, kako fino bi bilo imeti veliko denarja, v zakonu privlačnosti nima učinka.

2. KORAK
Določite znesek denarja, ki ga potrebujete. Ko točno veste, za kaj denar potrebujete, lahko izračunate potrebno vsoto. Morda boste presenečeni ugotovili, da sploh ne gre za tako velike zneske, kot ste si jih običajno v mislih predstavljali.

3. KORAK
Osvobodite se misli, ki vas omejujejo. Na primer: bogastvo se lahko doseže le z garanjem; želeti bogastvo je sebično; denar je vir zla.

4. KORAK
Obnašajte se, kot da ste bogati. Osnovno pravilo zakona privlačnosti je: podobno privlači podobno. Če se torej imate za siromašno osebo, kako neki bi denar lahko našel pot do vas? Seveda vam ne svetujemo, da nepremišljeno trošite, ampak se tako obnašajte: ogledujte si pregrešno drage stvari v izložbah, načrtujte pregrešno drag dopust in tako naprej. Občasno pa si le podarite kaj luksuznega, čeprav le malenkost.

5. KORAK
Verjemite, da je denar čudovita stvar. Izgovarjate afirmacije, ob katerih boste občutili dobre vibracije – kakršne bi imeli kot bogataš. Vedno govorite, kot da denar že imate. Na primer: lahko si privoščim, kar si želim.

6. KORAK
Naredite si mapo želja. Iz revij izrežite slike, na katerih so prikazane velike količine denarja, dajte jih v lepo mapo, poleg dodajte slike ali risbe tistega, kar si boste privoščili, ko bo finančno obilje prišlo do vas. Mapo s fotografijami imejte v spalnici, naj že zjutraj pogled nanjo v vas vzbudi prijetna občutja pričakovanja.

7. KORAK
Vizualizacijo dvignite na čim višjo raven. Ko si same sebe predstavljate, kako uživate v prihajajočem finančnem uspehu, poskušajte v predstave vključiti čim več občutkov: kaj vonjate, kaj slišite in tako naprej.

8. KORAK
Vonjajte denar. Čim pogosteje svoj nos potopite med bankovce, tem bolje. Čim bolj svež je denar, boljši je za vadbo.

9. KORAK
Naučite se, kaj pomeni imeti denar. Napišite čim več pozitivnih razlogov, zakaj je dobro imeti veliko denarja – da si kupujete nakit, darujete zavetiščem za živali in tako naprej. Vedno pa pišite o tem, kaj vam denar nudi, nikoli pogojno – kaj bi vam nudil, če bi ga imeli.

10. KORAK
Bodite hvaležni za denar, ki ste ga kadarkoli imeli. Tudi to, kar vam je denar do zdaj omogočil, si zapisujte v beležko in izrazite hvaležnost za to. Menite, da ne bo veliko napisanega? Hja, verjetno ne hodite bosi in imate kje spati – oboje vam je omogočil denar.