blog kupi zdaj

Nasvet kraljice pozitivnih misli: ljubite svoje račune


Kdo bi lahko imel rad nekaj, kar mu jemlje denar iz žepov?

A kot vse v vesolju, ima tudi denar svojo energijo. In kraljica pozitivnih misli, pokojna Louise Hay, je imela koristne nasvete tudi glede tega, kako spremenimo svoj odnos do plačevanja računov.

Račun je potrditev vaše plačilne sposobnosti

Zelo pomembno je, da se nehamo sekirati zaradi denarja in računov, ki prihajajo na naš naslov. Številni ljudje doživljajo račune kot kazen, ki se ji je treba izogniti, če je le mogoče. Račun je potrdilo za vašo plačilno sposobnost. Upnik meni, da ste dovolj bogati, da vam lahko nudi storitev ali predmet, preden ste zanj plačali.

»Sama blagoslavljam z ljubeznijo vsak račun, ki pride v moj dom. Prav tako blagoslavljam in zapečatim s poljubom vsako položnico, ki jo izpolnim,« je rekla Louise. Če nekaj plačate z negativnim občutkom v sebi, se vam bo denar težko vrnil. Če plačate z ljubeznijo in radostjo, si odpirate prosto pot k obilju.

Do denarja se obnašajte kot do prijatelja, ne pa kot do nečesa, kar samo prepognete in stlačite globoko v žep.

Vesolje je darežljivo

Vaša varnost ni vaše delo ali bančni račun, vlaganja, zakonski partner ali starši. Vaša varnost je vaša sposobnost, da se povežete z energijo vesolja, ki vse ustvarja.

»Rada mislim, da je moč v meni, moč, ki diha v mojem telesu, ista moč, ki mi, na enako lahkoten in enostaven način daje vse, kar potrebujem. Vesolje je velikodušno, polno obilja in naša pravica je, da imamo po rojstvu vse, kar potrebujemo, razen če izberemo vero v nasprotno,« je pojasnila Louise.

Moč pozitivne energije

Pozitiven odnos in ljubezen imata neverjetno moč, zato je Louise vedno dočakala z ljubeznijo ter blagoslovom vse, kar je prišlo v njeno življenje.

»Z ljubeznijo blagoslavljam svoj telefon vsakič, ko ga uporabljam in potrjujem, da mi prinaša blaginjo ter brezmejne izraze ljubezni. Enako počnem s svojim poštnim nabiralnikom, kjer se vsak dan nabirajo potrdila o mojem dobrem finančnem stanju ter ljubezniva pisma z vseh koncev sveta od prijateljev, klientov ter ljudi, ki so prebrali moje knjige. Račune, ki prihajajo k meni, pričakujem z nasmehom ter se zahvaljujem podjetjem, ki verjamejo, da jih bom poravnala. Blagoslavljam svoj zvonec na vratih, vedoč, da v moj dom prihaja samo dobro. Pričakujem, da je moje življenje dobro in izpolnjeno s srečo, zato takšno v resnici tudi je,« je povedala pokojna Louise.