blog kupi zdaj

Osebnostni test: ljubite pse, mačke, leve ali delfine?


Večina ljudi ima živali za svoje prijateljice. A izbira najljubše živali veliko pove o vašem karakterju – kot bi žival spregovorila o vaši osebnosti …

Razmislite, katero od živali bi izbrali za svojo najljubšo.
In seveda preverite, ali opisano drži tudi za vas.

Zlati prinašalec
pes
Profimedia

PES

Brez pomisleka ste izbrali psa, kajne? Dobro, morda ne ravno te pasme, vendar se razumemo. To pomeni, da ste izjemno zvesta oseba. Lojalnost izkazujete zlasti ljudem, ki so vam blizu in jih imate radi. Po srcu ste dobri, četudi morda včasih delujete nekoliko grobi. Ste precej intuitivni; večkrat se je že izkazalo, da se lahko zanesete na svoje občutke.

Maček, mucek.jpg
mačka
Profimedia

MAČKA
Ob tej prikupni muci ste se raznežili, mar ne? Kaj to pove o vas? Pomenilo naj bi, da ste na splošno zelo priljubljeni. Ljudje se dobro počutijo v vaši družbi, kar vam veliko pomeni. Vaše razmišljanje je modro. Obzorja si širite tudi tako, da odkrivate nove stvari. Potovanja vam slikajo nasmeh na obraz. Če bi bilo mogoče, bi si ogledali številne dežele po svetu. Rutinsko življenje vam ne godi, dan si radi popestrite po svoje.

lev
lev
Dreamstime

LEV
To je to, kajne? Lev, kralj živali. Tudi vi radi pritegnete pozornost, kjerkoli se pojavite. Niste siva miška, ste oseba, ki je rada v središču družbe. Vaši cilji so visoki, včasih segate malce predaleč, a vas to ne ovira. Znate izkoristiti svoje prednosti in talente. Če jih nimate, pa se znajdete drugače. Tudi to je vaša prednost. Ovire, ob katerih bi se drugi obrnili, za vas ne obstajajo.

delfin
delfin
dreamstime

DELFIN
Delfini so tako čudovite živali, se strinjate? Navdihuje vas vse, kar je lepo in vam vzbuja prijetne občutke. Lahko bi rekli, da imate dober okus. Ste prijazne narave, uživate v družbi različnih ljudi. Nikoli ne iščete le sebi enakih. Ste modra in preudarna oseba, čeprav se morda včasih zdi, da vam več pomeni lepota kot tisto, kar se skriva pod površjem. A to ne drži, kajne?