blog kupi zdaj

Tedenski horoskop: konec iskanja izgovorov, vesolje je na vaši strani


Pomembni dnevi za vas, če želite ohraniti ali začeti nov način življenja. Bližajoči se mlaj bo prinesel nov red v vaš notranji sistem in še Jupiter se obrne direktno, daje več in lažje.

Ne blokirajte se in ne iščite več izgovorov, zakaj vam nič ne gre. Vesolje je na vaši strani, zato ne bodite sami sebi sovražnik. Četrtek bo prebojni dan in dobro je, da začutite nove energije in prakticirate Točko Praznine in Miru. Optimizem in dobra podpora najbolje učinkujeta na praznino in čist prostor, zato ne pozabite pospraviti stanovanja do srede zvečer. To je čas za preboj, ki ste ga čakali. Ne zamudite ga.
Dobri barvi tedna: svetlo modra in rumena.

Oven 21. 3.–20. 4.

Počutje: ***
Ponosni boste na osebne dosežke in se z njimi postavljali bolj, kot bi si okolica želela.
Ljubezen: *
Domači vam bodo vzbujali krivdo in slab občutek glede dela, ki ga doma kljub obljubam niste opravili. Imeli boste trdo kožo in se vas neprijetnosti ne bodo preveč dotaknile. Zbirali boste pogum za akcijo, a vas, zanimivo, ne bodo zanimale posledice dejanj, temveč boste želeli samo pokazati svojo moč. 
Posel/denar: ***
Želeli se boste izmuzniti nekaterim obveznostim, za katere ne veste, kako se jih lotiti. Smiselno bi bilo, da povprašate za nasvet in ne bežite pred odgovornostjo, saj bo vse prišlo za vami. 
Nasvet tedna: 
Kadar ste polni moči, ni težava, da jo jasno kažete naokoli, škoda pa je, da se zaradi tega sprete ali pregovarjate v nedogled. Sprostite se in pokažite, koliko dobre volje premorete. Opazili boste, da je veliko bolje, če drugim pustite, da v pogovorih res povedo vse, kar jih teži, saj potem manj bremen preide na vas in lahko delujete hitreje in bolje. 

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ****
Samozavest se vam bo okrepila in odprti boste za ideje, še posebno če vam jih bo predlagala simpatična oseba.
Ljubezen: ***
Jasno vam bo, v kateri družbi se počutite najbolje, a boste vseeno oklevali in sledili običajem, ki vas onesrečujejo. Začnite si zaupati in slediti dobremu počutju v sebi. 
Posel/denar: ***
Lahko se zgodi, da iskrice ljubezni preskočijo v službi in bo šlo vse prehitro, da bi lahko razmislili. Strast bo premočna. Sprejmite to igro življenja, v katero vas vabijo najlepše energije, in opustite nestrpnost in nemir, ki vas preganja že nekaj časa. Sprostitev vam bo dobro dela, če si jo boste privoščili. Odločitev bo potrebna: ljubezen ali posel. Lahko se zgodi, da vas spet prevzame nestrpnost, s katero boste dosegali večje rezultate kot sicer. Ne boste namreč imeli potrpljenja za čakanje in razumevanje drugih, temveč boste samo delovali. 
Nasvet tedna: 
Držite se osebnih stvari in ne poskušajte dajati nasvetov naokoli, sploh pa ne svojim družinskim članom. Nestrpni bodo do vaših dvojnih meril, ki jih ne opazite več. 

Dvojčka 21. 5.–20. 6. 
Počutje: *****
Ideje vam bodo ob pravem času samodejno prišle na misel in čisto spontano jih boste predali naprej. Ker bodo izjemno koristne, boste pozitivno presenečeni nad sabo. To vam bo dalo poguma za nadaljnje komuniciranje, da se ne boste več skrivali v množici, temveč se boste jasno izpostavili vedno, ko boste imeli dober občutek in zamisel.
Ljubezen: **
Pretirano sodelovanje z drugimi in razumevanje vseh njihovih težav vam lahko prinese težave doma. Domači nikakor ne bodo razumeli vašega razdajanja za druge. 
Posel/denar: ***
Pokazalo se bo, da lahko, če ste dovolj stabilni in notranje zadovoljni, brez zadržkov in takoj sprejmete ponudbo, ki vam jo bo usoda prinesla v karieri ali v javnem življenju. 
Nasvet tedna: 
Nekatere stvari ali opazke vas bodo potiho razjezile. Poskušali se boste pomiriti, a ne bo šlo tako lahko. Jeza v vas bo postajala vse močnejša, dokler ne bo prišlo do točke izbruha. Pravočasno se izrazite, tako skrbi kot želje, da se boste lahko izogniti notranji jezi, sicer bo vse večja. Ne čakajte, takoj se začnite pogovarjati.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ***
Razjezili vas bodo nekateri naključni dogodki, da se ne boste mogli več kontrolirati in boste šli v prepire na polno. To bo marsikoga presenetilo.
Ljubezen: ***
Vaši uspehi v javnosti so vse bolj vidni, kar podpirajo vsi, razen vaših domačih. Doma kar ne dojamejo, da niste več na voljo za vse njihove dogodivščine.
Močna čustva vas bodo prevzemala in ne glede na to, da si boste želeli razumevanja prijateljev in družine, boste morali izražati svoje dvome in cinizem. 
Čustveno boste preveč sodelovali s simpatijo ali partnerjem, tako da boste čisto prevzeti od tega. Čez dan tega ne boste opazili, a ponoči se boste komajda umirili. 
Posel/denar: *****
Ponosni boste na svoje delo in spet pretiravali ter ostajali dlje v službi. Nihče vam tega ne bo oporekal, a nadrejeni in okolica vas bodo začeli gledati drugače. Možnosti, da napredujete v karieri in družbenem okolju, se bodo močno povečale. 
Nasvet tedna: 
Mlaj bo v četrtek aktiviral vašo kariero in uspeh bo končno postal del vašega življenja. O tem ne razlagajte doma, saj ne morejo doumeti, da ste v službi delavni in vodilni.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje:**
Ne boste mogli skriti svoje jeze, tudi če bi to poskušali. Ne marate krivice in postavili se boste po robu vsakomur, ki jo bo izvajal nad komerkoli. Moč se vam bo avtomatsko aktivirala. 
Ljubezen: ****
Imeli boste priložnost za razcvet, za pravo prenovo telesa in duha. Izkoristite jo in se predajte dobrim stvarem življenja, ne glede na očitke, ki jih bodo domači servirali. Strast vas bo zajela in ne boste ji mogli ubežati, tudi če bi želeli. Predali se boste novim občutkom in si želeli, da so začetek večjih sprememb, ki jih že dolgo načrtujete. Goreče boste sledili svojim željam, in če do zdaj niste vedeli, kaj si želite, vam bo to postalo kristalno jasno. Ne boste se mogli upreti in želje bodo jasne tudi vaši okolici. 
Posel/denar: ***
Vedeli boste, kaj morate narediti, da zaključite določeno obdobje, ki vam je bilo sicer pri srcu, a je zdaj čas za spremembe. Ne morete več čakati na spremembe drugih.
Nasvet tedna: 
Ker boste dosegli svoje, vam bo to dalo dodatnega poguma, da boste razrešili še nekatere starejše stvari, ki so vas ves čas bremenile. Samo nadaljujte.

Devica 23. 8.–22. 9. 
Počutje:****
Z notranjim mirom boste nadvse pomirjajoče vplivali na vse okoli sebe. Še sebe boste lahko pomirili s spoznanjem, da je vse v najlepšem redu, če sproti komunicirate. Vaš optimizem bo vse večji ob druženju z neobičajnimi ljudmi, ki pa vas bodo toplo sprejeli in znali videti ter ceniti vaše talente, o katerih sicer ne govorite.
Ljubezen: *
Čustveno boste nestabilni in to vam ne bo prav nič všeč. Ne glede na to, kako se boste trudili ostati hladni v sebi, vam to ne bo šlo najbolje. Vse se vas bo dotaknilo. 
Posel/denar: ***
Uradni pogovori bodo dobro stekli, vseeno pa se ne boste še povsem veselili, dokler ne bo pravih rezultatov. Ne zaupate več življenju, da bi vam dalo to, kar res pričakujete. Vaše notranje zadovoljstvo bo odločalo o pomembnih dogodkih navzven. Če vam bo uspelo sproščeno in mirno sodelovati v nekih pogovorih, se bodo odprla nova vrata v karieri. 
Nasvet tedna: 
Upoštevajte ideje ali vizije, ki jih boste dobili, pa čeprav se vam ne bodo zdele optimalne. Ne zanemarite spoznanj o sebi in drugih, saj vam lahko pri marsičempomagajo. 

Tehtnica 23. 9.–23. 10. 
Počutje:***
Občutljivi boste inprehitro se bosteodzvali z užaljenostjo, zato se ne zapletajte v debate, ki vam niso všeč. Ko se boste lažje sprostili, bo postala kreativnost vaša življenjska strast in manj boste občutljivi na mnenja drugih.
Ljubezen: ****
Negujte odnose s tistimi, ki vam vedno izboljšajo razpoloženje ter v vas vzbudijo ljubezen. Globlje spremembe vas že osrečujejo, čeprav tega ne kažete očitno navzven, kar je novost v vašem obnašanju. Sledite ljubezni, ki vas bo vodila v smer sprostitve in potrditve. Partner ali simpatija bo poskrbela, da se boste počutili zaželene, in vaše sanje se bodo uresničile. 
Posel/denar: ***
Doživeli boste večje potrditve v javnosti, a boste mirno nadaljevali svojo pot. Marsikaj boste opazili, kar bi vas še pred časom vznemirilo, a tokrat bo drugače.
Nasvet tedna: 
Dovolite drugim, da imajo svojo izkušnjo, brez vašega komentarja ali razlage. Sami sebe boste presenetili s preprostostjo lastnih besed in jasnostjo v čustvih, ki jih boste pokazali, če boste izhajali iz notranjega miru. Tako boste najbolje vplivali na druge.

Škorpijon 24. 10.–22. 11. 
Počutje:**
Nočne more vas bodo prebujale in ne boste se počutili najbolje. Želeli boste odkriti vzrok teh pritiskov, a ne boste našli dobre razlage. Razmislite o vsem, kar se dogaja, in ne vpletajte se v težave drugih, saj jih ne morete razrešiti, breme pa potem ostane z vami. Misli vam bodo uhajale in prehitro boste povedali stvari, o katerih še niste zares prepričani. To bo ustvarilo zmedo okoli vas in poslabšalo nekatere že krhke odnose.
Ljubezen: **
Odločiti se bo treba, v katero smer boste zapeljali svoje odnose. Pretiravali boste s čustveno vznemirjenostjo in jo pripisovali drugim, kar nikakor ne bo všeč vašim bližnjim. Uskladite svoje želje ali cilje in vsi boste kmalu bolje zaživeli. 
Posel/denar:***
Četrtkov mlaj vam bo aktiviral večje spremembe na materialnem področju, zato se lotite urejanja, da ne boste izviseli v določenih projektih ali pri skupni dediščini. 
Nasvet tedna: 
Bodite pozorni na novice, ki bodo prihajale, saj se lahko zgodi, da boste morali hitro ukrepati glede finančnih aktivnosti, da ne izgubite večje vrednosti ali priložnosti. 

Strelec 23. 11.–21. 12. 
Počutje:***
Vse bolj vam bo jasno, kje ste v preteklosti napačno skrenili, in nevarnost bo, da se tozdaj ponovi. Velik vpliv boste imeli na okolico, zato ga uporabite preudarno, in ne za nabiranje slave v javnosti. 
Ljubezen: **
Želeli si boste pogovorov in bolj intimnega druženja. Če ne boste dobili odziva od drugih, se boste zatekli v svoj domišljijski svet in se v mislih pogovarjali z vam ljubimi ljudmi. Čisto srečo boste doživeli ob nekem srečanju, ki se vam bo zdelo kot darilo življenja. Sanje bodo oživele in morda se boste potrudili podaljšati srečanje za vsako ceno. 
Posel/denar: ****
Dobre novice glede posla, napredovanja ali dobrih projektov vam bodo dale novega zagona. Bodite pozorni, koliko dela in nalog boste sprejeli, da se ne utopite v delu.
Nasvet tedna: 
Vzemite si čas za razmislek, preden se odzovete. Ko vam bo jasno, kaj želite, se bo vse hitreje razrešilo, saj ne boste več oklevali in čakali na tiho privoljenje drugih, temveč boste šli v akcijo. Samo tako se boste začeli premikati v vam smiselno smer.

Kozorog 22. 12.–20. 1. 
Počutje:***
Močno boste čutili, da imate prav in da je čas, da vam drugi prisluhnejo in sledijo. Nikakor ne boste sprejeli kompromisov in težko se bo karkoli pogovoriti z vami. Notranji naboj in stara čustva se bodo prepletli, da boste jezni na vse okoli sebe. Umirite konje in poglejte, kje zares ste.
Ljubezen: ***
Odlične načrte boste imeli, a vas bodo čustva nekje premamila, da boste pozabili na svoje dobre namere za delo in se sprostili v čisto nepričakovani družbi. Zdelo se vam bo, da bi lahko izpolnili obe, nasprotujoči si želji. Žal ne bo šlo, se pa lahko zgodi, da boste v težavah zaradi obeh. 
Posel/denar: ****
Opravite inventuro materialnega stanja. To vam bo dalo jasno sliko, kako dalje. Videli boste, da je čas za nove dosežke in trajnejšo ureditev denarnih zadev. Imate veliko podporo za dobre pogovore in ideje glede povečanja obilja. Ne bojte se odgovornosti in se postavite zase. 
Nasvet tedna: 
Nežna, a krhka čustva vam bodo odprla novo poglavje življenja, če se vam bo le uspelo izmuzniti strahovom preteklosti. Ne bojte se ranljivosti, saj je v njej največja moč. 

Vodnar 21. 1.–18. 2. 
Počutje: ***
Nič vam ne bo težko narediti, saj boste v sebi zadovoljni.Starejša oseba vam bo priskočila na pomoč, čeprav vam bo morda potem to očitala. A ne skrbite, sprejmite podporo in ignorirajte negodovanje, ki ste ga tudi sicer deležni. Nemir vas bo priganjal, da boste vse potrebno opravili v čim krajšem času.
Ljubezen: ****
Optimistični boste, saj bo ljubezen vaša gonilna sila in skozi iskrice v sodelovanjih boste videli smisel v vsem. Zadovoljni boste s svojimi dejanji, še posebno ko boste prejeli potrditev partnerja ali simpatije.
Posel/denar: ***
Želeli boste malo izpreči in se sprostiti, a vam javnost tega ne bo dovolila. Morali boste dokončati začete stvari in dobro sodelovati povsod, kjer ste že vpleteni. 
Ponosni boste na svoje dosežke, še bolj pa na svoj videz. Veliko energije pa tudi denarja ste vložili vase in zdaj ste zadovoljni s sabo ter z odzivom drugih. 
Nasvet tedna: 
Preganjati vas bodo začela globlja čustva, ki jih ne boste mogli odgnati. Če ne boste previdni, vam lahko pokvarijo dan, saj bodo skočila ven ob najmanj primernem trenutku. 

Ribi 19. 2.–20. 3. 
Počutje: ****
Globlji zadržki se bodo sprostili in lažje boste zadihali. Po četrtkovem mlaju bo vse bolj preprosto, a vseeno ne boste mogli nič pametnega narediti. Čakali boste na informacije in se predajali domišljiji. Večji premiki se bodo zgodili ob koncu tedna, morda v vašem načinu razmišljanja ali pa v potovanju, ki vam bo dalo čisto novo izkušnjo in perspektivo za življenje. Javnost vas bo sprejela z odprtimi rokami. 
Ljubezen: ***
Zasanjani boste in ne boste želeli, da vas kdo odmakne od teh trenutkov. Zato ne boste hoteli sodelovati z nikomer, ki bo preveč energičen, da vas čisto ne prebudi. 
Posel/denar: ****
Z lahkoto boste skomunicirali stvari, v katerih ste se v preteklosti precej zapletali. Jasno vam bo, kaj želite, in ko boste dobili potrditev iz okolja, vam bo povsem odleglo. 
Nasvet tedna: 
Nadaljujte to, kar počnete, saj je velika verjetnost, da boste kmalu želi sadove preteklega truda. Čutili boste, da prihaja za vas boljše obdobje, a si ne boste znali prav predstavljati, kaj to pomeni. Darila vam bodo začela odpirati domišljijo v bolj smiselno smer.