blog kupi zdaj

Seks in astrologija: kakšen fetišist živi v vas?


Veselje v dvoje mora biti tudi vsaj malo žgečkljivo, če želimo, da je pravo, zanimivo, da si ga želimo in da traja. Vas kdaj prime, da bi si spolno življenje začinili?

Ko se želja o popestritvi dogajanja med rjuhami porodi, morda ne veste, kako v to smer zakorakati, da bo lepo, kot bi si želeli.
Odgovor, kateri fetiš najbolj ugaja kakšnemu horoskopskemu znamenju, seveda poznajo zvezde.

Oven
Diši vam avtoriteta, zato je najboljša predigra, začinjena z malo grobosti, ki se prelije tudi v osrednji akt. Le o mejah se poprej dogovorite.

Bik
Za bike najbolj deluje »fizično« – vid, vonj, zvok, dotik in okus jih spodbudijo bolj kot pa katerakoli podoba iz sanj. Osredotočenje na partnerjevo telo je zato tisto pravo.

Dvojčka
Za popolno sprostitev je potrebno veliko domišljije. Idealno je igranje vlog, uvertura v predigro – nekaj, kaj vključuje element poslušnosti.

Rak
Užitki, ki vključujejo usta, so del spolnosti, in ne fetiš. Vendar pa bi seks, ki bi temeljil izključno na tej prvini, krepko podžgal strasti. Kjerkoli že. Trikov je malo morje, le preizkusiti jih je treba.

Lev
Njim najbolj ustreza podrejena vloga, a se lahko prepustijo le partnerju, ki dobro ve, o čem fantazirajo.

Devica
Ročne spretnosti so tiste, ki najbolje zaigrajo na strune devic. Če je nekdo spreten z rokami, bi to veljalo izkoristiti tudi v spalnici. In uporabiti tudi igračke – več ko jih je, bolje je.

Tehtnica
Tehtnice iščejo partnerje z umetniškimi geni in primerno občutljive. Poglobljena intimnost je torej tista, ki jih popelje v svet globljih občutkov. Pero, žamet ali svila v stiku s kožo odprejo marsikatera vrata.

Škorpijon
Če so intenzivni povsod drugod, so takšni tudi v postelji. Teknejo jim partnerji, ki se posvečajo svojemu početju. Igra vroče-hladno jim omogoča, da raziščejo vse skrajnosti. Kocke ledu in vosek, a le previdno.

Strelec
Avanture, telesna aktivnost in zvrhana mera izkušenj – za strelce je svet poln privlačnih krajev za vroče trenutke.

Kozorog
Povzpetniški kot so, jim prijajo igrice dominacije in podrejanja. Radi narekujejo pravila igre, seveda pa morajo biti ta v zadovoljstvo vsem vpletenim.

Vodnar
Ni jih strah iti, kamor si drugi ne upajo, tabujev ne poznajo. Gumijasti predmeti in oprema so zato prava izbira. Nošenje takšne oprave daje vtis golote, četudi ste oblečeni od glave do pet.

Ribi
Njihova domišljija je brez primere. Zlahka se preobrazijo v nekoga drugega; najbolj primerne so vloge, ki jim dvigujejo temperaturo.