blog kupi zdaj

Zaznamuje nas za vse življenje: letni čas, v katerem smo rojeni


Letni čas rojstva je zelo pomemben gradnik naših osebnostnih značilnosti. Tako močno, kot se razlikujejo letni časi, se namreč razlikujejo tudi karakteristike glede na to, v katerem obdobju smo rojeni.

Trenutno smo sredi čudovite pomladi, ki nas obdarja s ptičjim žvrgolenjem in prekrasnimi barvami, v katero se je odela narava. A tudi poletje, jesen in zima imajo svoje čare, ki nas za vse življenje zaznamujejo.
Pa si poglejmo, s čim dobrim nas posamezna sezona obdari.


ROJENI SPOMLADI
Ste dobra duša, ki rada pomaga bližnjim in jih rada posluša. Ljudje, s katerimi ste obkroženi, v vas mnogokrat vidijo rešitelja, na njihove obraze pa velikokrat prikličete nasmeh. Brez težav sklepate nova prijateljstva.
Ste skromni in imate veliko željo, da bi lahko svet spremenili na boljše. Vaš največji adut je veliko srce.


ROJENI POLETI
Nadarjeni ste, da težave rešujete z lahkoto, hkrati pa ste tudi zelo neodvisni. Ste domiselni in cenite trenutke, v katerih se lahko popolnoma sprostite. Ste pozitivna osebnost in ljudje se radi družijo z vami.
Resnica vam je zelo pomembna in izogibate se temu, da bi lagali ljudem, predvsem tistim, ki jih imate radi. Vaš največji adut je iznajdljivost.


ROJENI JESENI
Preden sprejmete kakršnokoli odločitev, najprej vse dobro analizirate in naredite dober načrt. Vedno ste vsaj malo pozorni in z lahkoto ločite laž od resnice. Ko govorite z ljudmi, imate radi globoke pogovore in jim brez težav rečete vse, ne glede na to, ali gre za dobro ali slabo novico.
Ste zelo odprti, radi doživljate stvari in dajete kvalitetne nasvete. Vaš največji adut je ostrina.


ROJENI POZIMI
Ko vas nekdo prosi za uslugo, mu težko rečete ne. Ko nekoga vzljubite, ste ga pripravljeni ljubiti do konca življenja in se mu ves ta čas popolnoma predajati. Številni na vas gledajo kot na dobrega prijatelja in spoštujejo vaš karakter.
Ste zelo gostoljubni, zato vas ljudje tudi radi obiskujejo. Tudi drugače ste v življenju zelo velikodušni. Ravno velikodušnost pa je vaš največji adut